Succesvol ondernemerschap begint bij vertrouwen hebben in jezelf als ondernemer en geloven in je bedrijf. 

Professionele ontwikkeling

Wil je de kern van je ondernemerschap onderzoeken en weten wat werkelijk dienend is bij het inzetten van  jouw vakmanschap en leiderschap? Prachtige vraagstukken om nader te bekijken zodat je weet waar je staat en welke vervolgstappen de meest effectieve zijn om te zetten. Jij komt helemaal in je eigen kracht en ontdekt wat nodig is voor jouw professionele ontwikkeling.

Waardeontwikkeling 

Hoe ziet volgens jou de identiteit van je onderneming eruit en wat is het beeld dat de buitenwereld daarvan heeft? Komen deze beelden overeen of is er een verschil? Is je bedrijf voldoende winstgevend en zijn je activiteiten wel voldoende innovatief en toekomstgericht? Welke stappen zijn nodig? Een helder licht laten schijnen op je gehele onderneming geeft inzicht in de nodige beweging en potentie van je onderneming. 

Wat levert professionele ontwikkeling jou op?

  1. Duidelijkheid. Je gaat zien welke plek jij als ondernemer, en je onderneming binnen het werkveld waarin je actief bent werkelijk innemen. Het wordt duidelijk waar je staat. 
  2. Inzicht. Welke krachten bepalen, soms onzichtbaar en onbewust, wat er gebeurt? Op een diepere laag zoeken we samen naar wat er werkelijk speelt.
  3. Keuzes maken. Is dit de juiste plek voor jou? Wordt de volle potentie van je ondernemerschap gezien en gebruikt? Als je dit helder hebt is het makkelijker om de juiste keuzes te maken.
  4. In vertrouwelijkheid ontwikkelen van je onderneming. Als jouw begeleider zorg ik voor een veilige omgeving en waarborg ik je privacy voor 100%.

Wil je meer informatie? Ga naar contact en vul je gegevens in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.