Welkom bij Wijsz Advies en Training!

Persoonlijke en professionele groei beginnen bij bewustzijn, bij de wil en de moed om in beweging te komen.

  • Ben jij toe aan groei en daarmee verandering in je leven?
  • Je vraagt je af, hoe je jouw vakmanschap ten volle in kunt zetten? 
  • Wil je beweging, maar weet je nog niet goed hoe?

Als je werkelijk bereid bent om stappen te zetten ontstaat er met de juiste begeleiding vanzelf beweging. Beweging die noodzakelijk is om te kunnen veranderen wat jij graag anders wil, in leven en werk. Welke weg je hierin kiest is aan jou.

Er is moed voor nodig, om te kijken naar wat lastig is. Het roept vaak weerstand op, een natuurlijke reactie. Het helemaal durven doorvoelen van wat er voor jou toe doet geeft kracht, de kracht die nodig is om je verder te brengen. Om weer vooruit te komen in je persoonlijk leven en in je professionele loopbaan.

De mate waarin de verandering plaatsvindt bepaal jij zelf. Jij zit aan het stuur, hebt en houdt de regie, geeft gas of trapt op de rem.

Ik nodig je van harte uit om samen met mij op weg en op zoek te gaan naar de stappen die jij kunt zetten om het door jou gewenste resultaat te bereiken.  

Wijsz Advies en Training is er voor zowel particulieren als bedrijven, voor advies op persoonlijk vlak en bij professioneel gerelateerde ontwikkelingsvraagstukken.