Wie ben ik

Mijn naam is Karin de Boed. Ik geef advies en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. In mijn werkwijze staat de mens centraal, de mens in relatie tot zijn persoonlijke achtergrond, in relatie tot zichzelf, de ander en binnen de omgeving waarin hij/zij zich beweegt.

De methode die ik hanteer is gebaseerd op een combinatie van principes uit de Transactionele analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Systemisch Werken. Deze principes laat ik samenvallen met mijn eigen ervaring in ondernemerschap en een nuchtere kijk op zaken. Ik oordeel niet en ben flexibel in mijn aanpak. Dit betekent voor mij dat alles er mag zijn en dat mijn benadering te allen tijde aansluit bij jou. 

karin

Achtergrond en ervaring

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en heb al jong ervaren dat alleen hard werken zeker niet altijd leidt tot voldoening en succes. Er is meer voor nodig. Inzicht in hoe je de dingen doet, waarom je doet wat je doet en wat jou beweegt als persoon zijn essentieel. Leren kijken naar wat van binnen leeft geeft je de sleutels in handen die de deuren openen naar jouw innerlijke wijsheid en geluk.

De afgelopen 20 jaar heb ik ervaring opgedaan als accountmanager Bedrijven bij een financiële instelling. In mijn werk zie ik regelmatig hoe ondernemers (onbewust) in herhalende patronen vastlopen, er vaak niet op eigen kracht uitkomen en dus blijven doen wat ze altijd al deden. Pas als ze beseffen dat er iets anders voor nodig is en bereid zijn daar vanaf een afstand naar te kijken, vaak noodgedwongen, ontstaat er ruimte voor een positieve verandering.

Naast mijn werkervaring heb ik een post hbo-opleiding Professionele Communicatie gevolgd bij Phoenix Opleidingen. Met deze opleiding kwamen mijn levenservaring, werkervaring en verdere scholing als vanzelf samen. De combinatie van persoonlijkheid, ervaring en opleiding maakt dat ik makkelijk kan schakelen en in begeleiding en advies op de diverse disciplines inzetbaar ben.

Mijn bedrijf

Wijsz Advies en Trainingen is ontstaan vanuit mijn persoonlijke behoefte om bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Zelf heb ik mogen ervaren hoe mijn persoonlijke groei mijn leven zoveel rijker heeft gemaakt. Dat geeft inzicht, rust en liefde, van binnen én naar buiten. En dat gun ik iedereen.